Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

voit ehkä löytää urheilujoukkueet pelipaidat

Coupe de France antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää erotusnumeroa

Posted on February 1 2018

Tiedätkö Coupe de Francen? Tämä on Ranskan jalkapalloliiton järjestämä ranskalaisen jalkapallon ylivoimainen cup-cup-kilpailu. Erityinen ja ainutlaatuinen turnaus selittää hyvin, miksi Pastore yllään Neymar Jr pelipaita numeron 10 Guingampia vastaan.

Coupe de France-otteluissa pelaajat voivat käyttää paidan numeroita 1 - 18 riippumatta pelaajan perinteisestä numerosta. Aloittimille annetaan numerot 1 - 11 jokaiselle pelaajalle tietyn numeron perusteella. Kuitenkin, jos pelaaja käyttää numeroa 1-11 kotimaassa, hänen on sallittava käyttää samaa numeroa Coupe de France-otteluissa, ellei hän ole yksi ottelun alussa sijainneiden pelaajien joukossa. Tällöin numero annetaan pelaajalle pelaa asemassaan. Nämä säännöt merkitsivät sitä, että useat Pariisin Saint-Germain-pelaajat ottivat Guingampiin viime keskiviikkona yöllä yllään jalkapallo pelipaidat numeroita, jotka eivät yleensä kuulu niihin.

Javier Pastore pukeutui Neymarin n: o 10: een, Thomas Meunier oli Thiago Silvan n: o 2 ja Julian Draxler riviin Thiago Mottan nro 8 kanssa. Nämä säännöt on otettu vakavasti ja Cactus Sainte-Anne oli jopa potkaistunut tämän vuoden turnauksen Paris Saint Germain pelipaita, koska hän ei ollut käyttänyt sopivia paita-numeroita. Lisäksi PSG: llä ei saa olla tavallista Emiratesin sponsoria alkuunsa, sillä heidän oli pakko urheilata yksi turnauspeltoista heidän rintaansa.

Comment on this post